Salih Memişoğlu Kimdir?

Salih Memişoğlu Kimdir?

Salih Memişoğlu Kimdir?

Sihir, büyü ve cinler üzere metafizik ögelere bağlı olarak ortaya çıkan, ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım, vb., belirtilerle ortaya çıkan rahatsızlıkları tedavi eden Salih Memişoğlu kimdir? Salih Memişoğlu kaç yaşındaydı, nereli, mesleği nedir? Neden öldürüldü? Salih Memişoğlu hayatı ve biyografisi nedir? İşte ayrıntılar haberimizde…

Salih Memişoğlu Kimdir?

Salih Memişoğlu 1967 Trabzon doğumludur. Aslen Of’lu olan Salih Memişoğlu, dünya çapında bir biyoenerji ve metafizik uzmanıdır. Sihir, büyü ve cinler üzere metafizik ögelere bağlı olarak ortaya çıkan,ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım, vb., belirtilerle ortaya çıkan rahatsızlıkları tedavi etmektedir.

Memişoğlu hastalarının sorunlarının kaynağının, metafizik ögelere ya da tıbbi yahut ruhsal nedenlere mi dayandığının tesbiti konusunda hassas davranmakta ve hastalarını yanlışsız yönlendirmeye büyük ehemmiyet vermektedir.

Biyoenerji ve metafizik alanda yurtiçi ve yurtdışında yapmış olduğu çalışmalarla dünya çapında ismini duyurmuştur. Metafizik ögelerinin da bilimin bir konusu olduğunu ve çözülemeyen pek çok rahatsızlığın altında, yanlış teşhis ve metafizik ögelerin gözardı edilmesi olduğunu savunmaktadır.

Dünyanın pekçok yerinde metafizik alanında yapılan çalışmalar, girişimler ve araştırmalar olduğunu gören Memişoğlu, Türkiyede de bu alanda yapılacak bilimsel çalışmaların artmasını desteklemekle birlikte,bu eksiklikten kaynaklı rahatsızlıkların tedavisinde, alanının öncü uzmanı olarak insanlara yardım etmeye devam etmektedir.

SALİH MEMİŞOĞLU NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Çekmeköy’de bulunan bir hayvanat bahçesinde saat 13.30 sıralarında meydana gelen olayda alacak verecek sorunu yaşayan iki grup ortasında sözlü olarak başlayan tartışma silahlı hengameye dönüştü.

Gerçekleşen feci olay sonrası saldırgan M.Ö. ise aracına binerek süratle olay yerinden uzaklaştı. Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık grubu sevk edilirken, takımlar mevzuyla ilgili soruşturma başlattı.

Salih Memişoğlu Kimdir?

Salih Memişoğlu Biyografisi

1967 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Aslen Of’lu olan Memişoğlu, dünya çapında tanınan bir biyoenerji ve metafizik uzmanıydı. Metafizik ögelere bağlı olarak oluşan ruhsal bozukluklar, bayılma, bunalım üzere hastalık mevzularında aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu kişilere hizmet veriyordu. Biyoenerji ve metafizik alanda hem yurtiçi hem de yurtdışında çalışmalar yapıyordu.

30 Beğen